Vaste planten

Wanneer u tuinplanten zoekt die elk jaar weer bloeien, dan kiest u voor vaste planten. De naam zegt het al: deze planten zijn vorstbestendig en nemen een vaste stand plaats in.

Vaste planten zijn o.a te verdelen in: voorjaar, zomer, najaar & winter bloeiers, bodembedekkers, rotsplanten, insecten lokkers, schaduw planten, halfschaduw & volle zon.
Op onze planten tafels kan u gemakkelijk de juiste keuze maken op thema.

Heesters & coniferen

Heesters of struiken zijn laagblijvende planten die direct boven of onder de grond beginnen te vertakken, de meeste heesters verliezen in het najaar hun blad. Heesters zijn ideaal om een tuin op te vullen en zullen in de meeste tuinen prominent aanwezig zijn, zoekt u juist een struik die wat minder opvalt dan kiest u voor een dwergstruik.
Coniferen zijn ideaal voor het plaatsen van een haag, wij verkopen zowel groenblijvende als bladverliezende heesters & coniferen.

Rozen

Een roos behoord tot één van de meest geliefde planten, wij bieden een grote variëteit stam, struik, bodem bedekkende & klim rozen aan.
Geurende rozen voor in de tuin & rozen die insecten lokken zijn in de afgelopen jaren steeds populairder geworden en worden veel geplant.

Een veel gemaakte denkfout is dat rozen moeilijk zijn in onderhoud, dit is echter sterk afhankelijk van het ras, laat u door ons informeren op het tuincentrum!

Bomen

Een mooie boom is een aanwinst in de tuin, en zal in het najaar voor de echte herfstkleur zorgen terwijl in het voorjaar de nieuwe knoppen & scheuten het begin van het seizoen aangeven.

Wij hebben altijd een selectie bomen staan, zoekt u echt iets specifieks dan gaan wij voor u opzoek op de planten veiling. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
Onze bezorgservice levert bomen tot in de tuin.

Klimplanten

Bij Tuincentrum van Ee vindt u een grote selectie klimplanten, van geur tot kleur. Heeft u een nieuwe tuin? Laat u dan inspireren op ons tuincentrum, wij verkopen veel meer dan alleen 'klimop'.

Bent u bang voor giftige klimplanten i.v.m kinderen of dieren? Laat u juist informeren bij Tuincentrum van Ee.

Fruit planten & bomen

Als cadeau of juist voor uzelf, fruit is erg leuk om in de tuin te houden. Veel mensen vergeten vaak dat fruit ook erg mooi kan gaan bloeien en een echte aanwinst is voor in de tuin. U hoeft dus niet persé te consumeren om er plezier van te hebben!

Wij verkopen zowel klein fruit als grote fruit bomen, voor ieder wat wils.

Groenten & kruiden planten

Kruiden in de keuken of groenten in de moestuin, allebei of één van de twee? Bij Tuincentrum van Ee vindt u altijd wat u zoekt, van zaad tot plant, klein of groot.

Biologisch tuinieren? Ja, dat kan!
Van biologische moestuin grond tot biologische meststoffen & bestrijdingsmiddelen.

Perkgoed

Snel & gemakkelijk meer kleur in uw border of pot? Dan kiest u voor perkgoed.

In het voorjaar altijd leuke acties met A-kwaliteit perkgoed waar u lang plezier van zult hebben. Houd wel goed de vorstperiode in de gaten!

Waterplanten

Alle planten filtreren, waterplanten doen dit onder water en zorgen er voor dat de biologische kringloop in uw vijver sneller gaat werken. U heeft dan minder snel vervuild water

Waterplanten zijn er in allerlei maten, grote grassoorten of kleine oppervlak bedekkers? Kom langs in het voorjaar en laat u informeren.